Instellingen
Aan de Bak

Aan de Bak

Of je nu op je werk 'aan de bak' gaat of thuis achter een bak koffie zit: Patrick zorgt voor een gezellige en vrolijke ochtend.
Adres Onbekend

Adres Onbekend

De regionale editie van het succesvolle KRO-programma 'Adres Onbekend', vol mooie verhalen en zoektochten naar oude bekenden.
Broodje Bral

Broodje Bral

Lunch mee met Broodje Bral, waar Sjaak met Haagse humor de actualiteit doorneemt, zijn mening geeft en lekkere muziek draait.
Gezellige Zondag

Gezellige Zondag

Veel muziek, het laatste nieuws, het spel Raad de Plaat (voor de echte kenners...) en natuurlijk de raarste verhalen van afgelopen week.
Klassiek op West

Klassiek op West

Een opgewekt programma met bekende en onbekende klassieke muziek. Van de symfonieen en sonates van Mozart en Beethoven tot de opera's van Verdi en Rossini. En er wordt ook wereldmuziek gedraaid.
Met het Oog op Morgen

Met het Oog op Morgen

Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek.
Muijs in de Middag

Muijs in de Middag

Bas Muijs is er iedere middag rond de lunch voor je met 'Muijs in de Middag'. Hij houdt je op de hoogte van het nieuws, sport, lifestyle en entertainment, zowel uit de regio als van daar buiten.
Muziek aan Zee

Muziek aan Zee

In 'Muziek aan Zee' laat Marjolein Visser je iedere middag de lekkerste muziek horen. Tussen twee een vier uur is toch een moment dat meestal de boodschappen zijn gehaald en dus tijd voor muziek.
Muziek van Alle Tijden

Muziek van Alle Tijden

Pieter Kuipers draait platen op verzoek. Verzoekjes kun je aanvragen via www.omroepwest.nl/plaataanvragen
Non-Stop Muziek

Non-Stop Muziek

Non-stop de allerbeste muziek.
UIT!

UIT!

Het uitgaansmagazine van Radio West. Elke zaterdag- en zondagochtend hoor je de beste tips voor een geslaagd weekend.
Vroeger werd Later

Vroeger werd Later

Ron Davids haalt herinneringen op met luisteraars. Dat kan van alles zijn: je eerste liefde of je eerste plaat. Natuurlijk draait hij muziek die deze oude tijden doet herleven.
West Wordt Wakker

West Wordt Wakker

Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen gaan elke morgen speciaal vroeg op om vanaf 6.00 uur het laatste nieuws te brengen in 'West Wordt Wakker'.
West komt Thuis

West komt Thuis

Of je nou nog aan het werk bent, onder weg naar huis, of bezig bent met de voorbereidingen voor het avondmaal, wij zij er voor je om je bij te praten over het nieuws van de dag.
Zuid-Holland Sport

Zuid-Holland Sport

Het laatste sportnieuws en live verslag van voetbalwedstrijden uit de tweede divisie en derde divisie.