Actieweek op Radio West:

Win een rondvaart over de Kagerplassen

actieweek rondvaart 

 

Van zaterdag 1 augustus t/m vrijdag 7 augustus is het actieweek op Radio West. Je kunt in vele programma's kaartjes winnen voor een rondvaart met Rederij van Hulst over de prachtige Kagerplassen. Geniet met z'n tweeën twee uur lang van deze mooie tocht. Want elke winnaar ontvangt twee kaartjes. 

De actie start in het weekend van 1 augustus in het programma UIT!. Daarnaast kun je ook via onze Radio West Facebookgroep kaarten winnen én via onze programma nieuwsbrief. 

De rondvaart zelf vindt plaats op dinsdag 18 augustus 2020 van 11.00 uur tot 13.00 uur op de Kagerplassen. De boot zit dan helemaal vol met Radio West winnaars! Je kunt opstappen in Leiderdorp om 10.45 uur. Er is daar voldoende gratis parkeergelegenheid. Hou die dag dus alvast vrij in je agenda, want wie weet win jij wel twee kaarten!

Win op 89.3 RADIO WEST

In de programma's UIT! (1 en 2 augustus) en Muijs in de MorgenAan de BakDe Lunchshow en Studio Haagsche Bluf (3 aug t/m 7 augustus) vallen in iedere uitzending twee kaarten te winnen. Wat moet je doen? In elke bovenstaand programma hoor je het 'rondvaart alarm' klinken. Zodra je dit hoort, bel je naar 070 390 54 54. 

Win via de Radio West Facebookpagina (vanaf donderdag 30 juli)

Wist je dat er op Facebook een Radio West groep is? Hierin houden we je altijd op de hoogte over alles van Radio West. Met leuke wetenswaardigheden, kijkjes achter de schermen en je hoort de beste fragmenten terug. En soms... kun je ook nog iets winnen! Dat is dus nu zo. Ga naar Facebook, zoek 'Radio West' en klik op de blauwe knop met 'wordt lid' bovenaan de pagina. Zoek even de post op van de Rondvaart actie en de rest wijst zichzelf. 

Win via de programma nieuwsbrief van Omroep West 

Iedere maand, aan het einde van de maand, verstuurt Omroep West de programma nieuwsbrief. Hierin vind je alle informatie over de programma's van de komende maand, welke acties er op stapel staan en bij welke opnamen je aanwezig kunt zijn. Via deze nieuwsbrief worden ook geregeld leuke kaartjes weggegeven, zoals nu die van de rondvaart. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link. Wil je kans maken op de kaartjes, schrijf je dan in voor 27 juli, want vlak daarna sturen wij de nieuwsbrief uit van augustus, met daarin deze actie.

Succes en alvast veel plezier!