Nacompetitie: VVSB en Quick Boys starten sterk en staan met één been in finale

Uitslagen nacompetitie
Uitslagen nacompetitie © OrangePictures
REGIO - VVSB heeft goede zaken gedaan in de halve finale van de nacompetitie. De lastige uitwedstrijd tegen Hoek werd met 2-3 gewonnen. Ook Quick Boys is prima begonnen. In Oss werd met 1-3 gewonnen van O.S.S. '20.
VVSB ging in Zeeland voortvarend van start. Door twee doelpunten van Frank Tervoert gingen de Noordwijkerhouters rusten met een 0-2 voorsprong. Hoek wisselde na rust van een defensieve spelopvatting naar een wat aanvallendere en scoorde halverwege de tweede helft twee keer achter elkaar. Uiteindelijk kroonde Lovette Felicia zich tot matchwinner voor VVSB: 2-3.
Bij Quick Boys zette Dennis Kaars Oss in lichterlaaie. De aanvaller nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. Kay Tejan wist de Katwijkse derdedivisionist nog voor het uur op 0-3 te zetten. Tony de Groot deed namens O.S.S. '20 nog wat terug (1-3), maar dat was niet genoeg om het nog spannend te maken.

Zaterdag de returns

Aankomende zaterdag vallen de beslissingen in de returns. Quick Boys trapt om 15.00 uur af op Nieuw-Zuid en VVSB begint een half uur later om 15.30 uur. Radio West Sport is live aanwezig bij beide wedstrijden. Beelden zie je later die dag op omroepwest.nl en zondagavond om 20.00 uur in TV West Sport.
Wanneer VVSB en Quick Boys zich zaterdag weten de plaatsen voor de finale van de nacompetitie dan treffen beide clubs elkaar op woensdag 5 en zaterdag 8 juni. De winnaar speelt aankomend seizoen in de Tweede Divisie.

O.S.S. '20 – Quick Boys (0-1):

'19. Kaars 0-1
'48. Kaars 0-2
'53. Tejan 0-3
'60. De Groot 1-3
Hoek – VVSB 2-3 (0-2): '10. Tervoert 0-1
'37. Tervoert 0-2
'70. Impens 1-2