Edwin van der Sar speelt gelijk met Noordwijk tegen Jodan Boys: 1-1

NOORDWIJK - Met Edwin van der Sar onder de lat heeft Noordwijk zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jodan Boys (Gouda). Een bittere teleurstelling voor de thuisploeg, want het kampioenschap kan Noordwijk door dit puntenverlies vermoedelijk op zijn buik schrijven. Koploper Quick Boys heeft nu zes punten voorsprong op de nummer twee van de ranglijst met nog zeven wedstrijden te spelen.
Noordwijk was letterlijk in de ban van Van der Sar. De eenmalige terugkeer van de recordinternational trok ruim 2500 toeschouwers naar sportpark Duinwetering. De 45-jarige Van der Sar kreeg het Noordwijk-complex in extase toen hij vlak voor rust een
.
Mo Bellahcen kan met een grote grijns van het veld afstappen, want hij scoorde in de 73ste minuut de 0-1. Het leek het winnende doelpunt te zijn, en dan was de titel definitief uit zicht verdwenen, maar niets bleek minder waar: Jaap van Duijn maakte in blessuretijd 1-1 namens Noordwijk.