ADO Den Haag-trainer Henk Fraser vertrekt naar Vitesse

DEN HAAG - Henk Fraser wordt de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De club uit Arnhem zit eerdaags om tafel met de leiding van ADO Den Haag om het lopende contract af te kopen. Hij volgt Rob Maas op.
De vacante positie in de Gelredome ging tussen Fraser en Alfred Schreuder, momenteel assistent-trainer bij het Duitse Hoffenheim. De Arnhemmers hebben vrijdag de knoop doorgehakt en voor Fraser gekozen.
De 49-jarige trainer kreeg eerder al toestemming van ADO Den Haag-directeur Mattijs Manders om koffie te drinken met Vitesse. Dit verzoek werd door de club uit Arnhem bij ADO neergelegd.'Ik weet niets van akkoord'
ADO-directeur Manders reageert verrast op het nieuws. 'Ik weet niets van een akkoord. Vitesse heeft zich ook nog niet gemeld', zegt hij in een reactie aan Omroep West.
'Mocht het verhaal kloppen, dan verwacht ik dat Vitesse dit weekend contact opneemt om de zaken af te handelen', vervolgt de Haagse directeur die doelt op het nog één jaar durende contract van Fraser. 'Mocht het zo ver komen dan hebben wij een lijstje met eventuele nieuwe trainers klaar.'

ZIE OOK: