Zeljko Petrovic wil testspeler Tom Trybull definitief naar ADO Den Haag halen

DEN HAAG - De kans is groot dat Tom Trybull komend seizoen voor ADO Den Haag speelt. De testspeler heeft een goede indruk gemaakt de afgelopen dagen en tijdens de oefenwedstrijd van ADO tegen Kardemir Karabukspor zaterdag.
'Ik vond hem uitstekend spelen. Iedereen die hem de afgelopen dagen en vandaag heeft gezien, zoals Lex Schoenmaker, is super positief en heeft gezegd: meteen pakken. Hij bevalt mij heel goed. Het is een prima speler voor ADO', zegt Zeljko Petrovic. De oefenmeester van ADO wil zondag de knoop doorhakken.
ADO speelde zaterdagavond de zesde van in totaal zeven oefenwedstrijden in aanloop naar het nieuwe seizoen. 'We hebben voor ons doen goed gespeeld. De jongens hebben gedaan wat we als technische staf hadden gevraagd. Het doordekken was goed, de mentaliteit. En, we hebben slechts één kans weggegeven in negentig minuten tijd.'

Tom Trybull


Tom Trybull is een 23-jarige Duitser. Hij speelde afgelopen seizoen voor Greuther Fürth uit de 2.Bundesliga. Eerder kwam de middenvelder in actie voor Hansa Rostock, Werder Bremen en St. Pauli.