VVSB krijgt pak slaag van Kozakken Boys

VVSB-keeper Ronald van der Meer
VVSB-keeper Ronald van der Meer © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft na twee wedstrijden spelen nog altijd nul punten. Nadat vorige week de seizoensopener tegen algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis verloren ging, werd nu met 1-4 verloren van Kozakken Boys.
Ondanks dat de thuisploeg in de eerste helft een fase beter in de wedstrijd dan Kozakken Boys zat, kwamen de bezoekers een kleine vijf minuten voor rust op voorsprong in Noordwijkerhout. Gwaeron Stout had een hard schot in huis, waarmee hij VVSB-doelman Ronald van der Meer wist te passeren. Direct na de rust was het opnieuw raak voor de Werkendammers. Deze goal kwam op naam van Berry Powel te staan die de bal koelbloedig binnen wist te schieten.

Afstraffing

Die tweede treffer van Kozakken Boys was een flinke tik voor VVSB. De bezoekers straften de mannen van oefenmeester Wilfred van Leeuwen volledig af en wonnen uiteindelijk met 1-4. De laatste twee goals kwamen ook van Powel en Stout. Maikey Parami deed namens VVSB als enige iets terug, maar dat doelpunt was alleen voor de statistieken.
De samenvatting van dit duel is maandag om 17.00 uur te zien in TV West Sport.
Scoreverloop VVSB - Kozakken Boys 1-4 (0-1): 0-1 Stout, 0-2 Powel, 0-3 Powel, 0-4 Stout, 1-4 Parami