FC Lisse voorkomt nederlaag in extremis

LISSE - FC Lisse heeft zaterdagmiddag opnieuw in de extremis toegeslagen. Vorige week werd in de laatste minuten een achterstand omgebogen naar een overwinning, maar ditmaal eindigde het duel tegen VVOG in een gelijkspel: 1-1.
Hoewel FC Lisse een prima middag kende, kwam daar op slag van rust verandering in. De thuisploeg incasseerde een strafschop nadat Martin van Eeuwijk in het zestienmeter gevloerd was. Aanvoerder Tom Zoontjes mocht vanaf elf meter aanleggen, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman van VVOG.
Een domper voor hem, maar niet veel later kreeg hij een grotere tegenslag te verwerken. Zoontjes kreeg zijn tweede gele kaart van de middag voorgeschoteld en moest met rood inrukken.

Extremis

Met man en macht probeerde FC Lisse na rust de nul te houden. Een goed uitgespeelde aanval van VVOG werd door invaller Oussama Labari goed afgerond en hij zette de bezoekers hiermee op voorsprong.
Het duel leek te eindigen in een nederlaag voor Lisse, maar in de extremis was het Niels Buijs die voor de gelijkmaker zorgde en daarmee de eerste nederlaag voorkwam: 1-1.
Scoreverloop FC Lisse - VVOG 1-1 (0-0): 0-1 Labari, 1-1 Buijs
Bijzonderheid: Tom Zoontjes (FC Lisse) mist strafschop en pakt rode kaart