ADO behoudt op slotdag transfermarkt cultheld Beugelsdijk en clubtopscorer Havenaar

Mike Havenaar en Tom Beugelsdijk tijdens ADO - Go Ahead Eagles.
Mike Havenaar en Tom Beugelsdijk tijdens ADO - Go Ahead Eagles. © Laurens Lindhout
DEN HAAG - ADO Den Haag beschikt in ieder geval tot het einde van dit kalenderjaar nog over Tom Beugelsdijk. De verdediger was de voorbije weken 'hot' op de transfermarkt en had over interesse niet te klagen, maar zag uiteindelijk geen van de geïnteresseerde clubs concreet worden.
uit onder andere Engeland, waaronder
, en Italië zaten de laatste weken op de tribune in het Kyocera Stadion om Beugelsdijk aan het werk te zien. ADO wilde haar cultheld niet kwijt, maar wist ook dat Beugelsdijk bij een exorbitant hoog bedrag niet te behouden was.
Ook ADO-spits Mike Havenaar staat nog steeds onder contract in Den Haag. De Japanse clubtopscorer van vorig seizoen wordt gevolgd door clubs uit Duitsland en China, maar zag ook geen van de clubs concreet worden. ADO wilde meewerken aan een transfer, mits de belangstellende club de  'hoofdprijs' zou betalen.

Contract van Gehrt verscheurd
De enige actie die ADO Den Haag op de slotdag van de transfermarkt heeft genomen is het ontbinden van het contract van Mathias Gehrt. Voor de Deen lagen weinig speelminuten in het verschiet. In goed is zijn contract verscheurd.
ADO heeft op de slotdag toch nog wat geld verdiend. Voorburger Robin van der Meer werd namelijk door FC Utrecht weggekocht bij Go Ahead Eagles. De verdediger speelde zeven jaar in de opleiding van ADO, waardoor de Haagse club op een opleidingsvergoeding kan rekenen.

LEES OOK: