Katwijk ziet overwinning tegen HHC Hardenberg in duigen vallen

KATWIJK - Katwijk heeft, net als vorige week, een overwinning in duigen zien vallen. Ditmaal was het HHC Hardenberg dat Katwijk in de slotfase het deksel op de neus gaf: 3-3.
Het duel in de Tweede Divisie kende een zeer vermakelijk begin. In een tijdsbestek van twintig minuten was er al driemaal gescoord. Defensief geschutter van Katwijk werd door HHC Hardenberg afgestraft, maar de ploeg van trainer Dick Schreuder herstelde met twee goals al snel de schade: 2-1.

Strafschop

In de tweede helft deed Hardenberg weer iets terug, kwam het op gelijke hoogte en werd het erg spannend in Katwijk. Robbert Susan zette zijn ploeg echter weer op voorsprong. Vanaf elf meter wist hij de keeper van Hardenberg, Sander Danes, te verschalken: 3-2. De oranjehemden leken de overwinning in eigen huis te houden, maar Jan Hooiveld tekende in de blessuretijd voor de gelijkmaker: 3-3.
De beelden van dit duel, inclusief reacties, zijn aanstaande maandag te zien in TV West Sport.
Scoreverloop Katwijk - HHC Hardenberg 3-3 (2-1) 0-1 Van der Leij, 1-1 Van Oijen, 2-1 Blokland, 2-2 Van der Leij, 3-2 Susan (strafschop), 3-3 Hooiveld
Bijzonderheid: Rode kaart Ashwin Manuhutu (HHC Hardenberg)