FC Lisse verslaat Huizen met prachtige goals

LISSE - FC Lisse is nog altijd goed bezig in de Derde Divisie. Na de ruime overwinning op Harkemase Boys vorige week (1-5), werd zaterdagmiddag Huizen met 3-1 verslagen. De goals, voornamelijk de eerste twee, die waren om in te lijsten.
Er vielen dus mooie doelpunten, maar op Ter Specke lieten beide ploegen de supporters het eerste half uur niet op de banken staan. Er werd relatief weinig gecreëerd, Huizen was wel wat brutaler, maar er kwam weinig uit. Toen bijna iedereen met een 0-0 ruststand genoegen had genomen, kwam FC Lisse-speler Rik Vermeulen met een fenomenaal doelpunt. Uit de lucht maakte hij op slag van rust via een hakballetje de 1-0.

Fraai

De 1-0 was fraai, maar de tweede goal van FC Lisse mocht er ook zijn. Een hele fraaie aanval werd door Murat Önal goed afgerond. Vlak voor tijd leek het nog even spannend te worden. Bilal Laoikili maakte de aansluitingstreffer, maar nog geen minuut later gooide Martin van Eeuwijk het duel definitief in het slot: 3-1.
Door deze overwinning staan de Lissenaren nog altijd in de top van de Derde Divisie. De mannen van coach Robbert de Ruiter zijn nog ongeslagen en hebben dertien punten uit vijf duels vergaard.
Scoreverloop FC Lisse - Huizen 3-1 (1-0): 1-0 Vermeulen, 2-0 Önal, 2-1 Laoikili, 3-1 Van Eeuwijk