Opstelling ADO Den Haag: Schaken geblesseerd, Havenaar ziek op de bank

ADO-trainer Zeljko Petrovic tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles.
ADO-trainer Zeljko Petrovic tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles. © Eric Verhoeven
DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic heeft voor de 'topper' tegen Feyenoord twee wijzigingen aan zijn basiself doorgevoerd. Na vier speelrondes met dezelfde elf te hebben gestart, kan de coach vandaag niet beschikken over Ruben Schaken. Vanwege een hamstringblessure zit hij niet bij de wedstrijdselectie.
Sheraldo Becker is de 'logische' vervanger van Schaken. De nieuweling maakte twee weken terug tegen Heracles Almelo als invaller zijn debuut in het groengele shirt van ADO. Ook Mike Havenaar staat niet in de basis, hij zit op de bank. Ook hij is niet helemaal fit.

Ziekjes

Afgelopen vrijdag liet Petrovic in de wekelijkse persconferentie al weten dat er, ten opzichte van de vorige duels, mogelijk wat veranderingen in de basis zouden komen. De afgelopen week zijn er volgens Petrovic bij een aantal spelers wat kwaaltjes geweest. Hoogstwaarschijnlijk gaat ADO met Gervane Kastaneer en Sheraldo Becker als aanvallers 4-4-2 spelen.
Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Woudenberg; El-Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Toornstra.
Opstelling ADO Den Haag: Setkus; Meissner, Beugelsdijk, Kanon, Jansen; Meijers, Trybull, San Roman; Duplan, Kastaneer, Becker
De wedstrijd in de eredivisie tussen Feyenoord en ADO Den Haag is live te volgen via 89.3 Radio West. Je kunt ook ons liveblog volgen om niets te missen.