Petrovic over nederlaag bij FC Twente: 'Dit sloeg helemaal nergens op'

DEN HAAG - ADO Den Haag-coach Zeljko Petrovic was na afloop van het verloren duel tegen FC Twente (4-1) op zijn zachts gezegd not amused. 'Dit sloeg helemaal nergens op. Het is een terechte nederlaag', vertelt hij.
De Montenegrijnse trainer maakte een geprikkelde indruk tegenover de camera van Omroep West. 'Het was een slecht optreden van ons', zegt hij teleurgesteld. 'We moeten dit gaan bespreken. In de eerste helft hebben wij geen kans gecreëerd en zijn wij afgetroefd. Het was in alle opzichten slecht.'

Slap

Aanvallend werd er weinig klaargemaakt door ADO, maar ook in de defensie liep het niet soepel. Petrovic: 'Het is jammer, want ik weet dat wij beter kunnen. We hebben slecht verdedigd en het was echt slap.' Vlak voor het laatste fluitsignaal zorgde Kevin Jansen voor de eretreffer. Niet veel later kreeg de ploeg, net als vorige week tegen Feyenoord, opnieuw een doelpunt om de oren. Iets waar Petrovic zich vorige week kwaad om maakte. Ook ditmaal liet hij blijken daar niet echt blij mee te zijn.
Ondanks de nederlaag moet ADO door. Woensdag staat namelijk het duel in het KNVB-bekertoernooi op het programma. NEC is dan de tegenstander van de Haagse ploeg.