FC Lisse met ruime overwinning langs SteDoCo

LISSE - FC Lisse heeft een overwinning geboekt in de Derde Divisie. Vorige week werd er nog gelijkgespeeld tegen Rijnsburgse Boys (0-0), maar in eigen huis was de ploeg van trainer Robbert de Ruiter zaterdagmiddag met 5-1 te sterk voor SteDoco.
In Lisse valt er dit seizoen nog weinig te klagen langs de lijn. De Lissenaren zijn na zeven wedstrijden nog altijd ongeslagen en het voetbal wat er op de mat gelegd wordt, is vermakelijk om naar te kijken. Ook tegen SteDoCo was het niet vervelend om aanwezig te zijn, want Steven Olsthoorn zette FC Lisse al snel op een comfortabele 2-0 voorsprong. Olsthoorn was op zoek naar een hatrick, maar voor rust lukte dat niet. Tom Zoontjes kreeg dé kans voor de derde goal van Lisse, maar vanaf de penaltystip schoot hij over. Martin van Eeuwijk slaagde er wel in om de 3-0 op het scorebord te zetten en dus was er voor Lisse geen vuiltje aan de lucht.

Vrolijk verder

Na de thee ging FC Lisse vrolijk verder waar het mee bezig was. Rik Vermeulen had al snel de 4-0 op de voet en Niels Buijs, die eerder Vermeulen met een assist op zijn wenken bediende, tekende voor de vijfde Lissese treffer. De aansluitingstreffer van SteDoCo was er alleen voor de statistieken.
Scoreverloop FC Lisse - SteDoCo 5-1 (3-0): 1-0 Olsthoorn, 2-0 Olsthoorn, 3-0 Van Eeuwijk, 4-0 Vermeulen, 5-0 Buijs, 5-1 Van Dam