Opstelling ADO Den Haag: Kastaneer op de bank, Meissner toch in de basis

Zeljko Petrovic
Zeljko Petrovic © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Het zat er al wel een beetje aan te komen: ADO-trainer Zeljko Petrovic start niet met Gervane Kastaneer aan de wedstrijd tegen SC Heerenveen. De aanvaller kampt de afgelopen weken met hamstringklachten en zit dus op de bank.
Net als in het bekertreffen met NEC woensdag bestaat de kans dat Kastaneer in zal vallen. Tegen NEC bracht Petrovic de aanvaller een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd in en dat bleek een
. Sheraldo Becker is in ieder geval zijn vervanger. Thomas Meissner was in eerste instantie ook een twijfelgeval, maar hij staat wel gewoon in de basis.
Opstelling ADO Den Haag: Setkus; San Roman, Meissner, Beugelsdijk, Meijers; Trybull, Duplan, Jansen; Becker, Havenaar, Schaken.
Opstelling SC Heerenveen: Mulder, Marzo, St. Juste, Van Aken, Bijker, Van Amersfoort, Schaars, Kobayashi, Zeneli, Ghoochannejhad, Larsson.
De wedstrijd in de eredivisie tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen is live te volgen via 89.3 Radio West. Je kunt ook ons liveblog volgen om niets te missen.