Opstelling ADO: twee controleurs op het middenveld; geen Sheraldo Becker in de basis

ADO-trainer Zeljko Petrovic in Leende
ADO-trainer Zeljko Petrovic in Leende © OrangePictures
DEN HAAG - ADO Den Haag treedt vanavond tegen PEC Zwolle iets anders dan de afgelopen duels aan. De ploeg van coach Zeljko Petrovic speelt wel in het 4-3-3 systeem, maar staat iets anders op het middenveld. Tom Trybull en Danny Bakker zijn als controleurs aangewezen.
Daarnaast krijgt Gervane Kastaneer in de voorhoede de voorkeur boven Sheraldo Becker. De aanvaller, die vlak voor de seizoensstart overkwam van PEC Zwolle, kon de afgelopen weken niet imponeren. Tyronne Ebuehi is de vervanger van de geblesseerde Aaron Meijers. Edouard Duplan draagt de aanvoerdersband.

Setkus

Doelman Ernestas Setkus staat onder druk, maar staat wel onder de lat tegen PEC. De afgelopen weken ging hij niet altijd vrijuit bij de tegendoelpunten van ADO. Petrovic gaf deze week aan dat hij beter moet gaan spelen, want anders volgen er sancties. Robert Zwinkels is dan de man die hem moet gaan vervangen.
Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart; Van Polen, Marcellis, Van de Pavert, Verdonk; Brama, Holla; Ehizibue, Marinus, Mokhtar; Achahbar.
Opstelling ADO Den Haag: Setkus; San Roman, Beugelsdijk, Kanon, Ebuehi; Trybull, Duplan, Bakker; Schaken, Havenaar, Kastaneer.
De wedstrijd in de eredivisie tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag is live te volgen via 89.3 Radio West. Je kunt ook ons liveblog volgen om niets te missen.