Katwijk houdt punt over aan duel met De Treffers

Katwijk-trainer Dick Schreuder
Katwijk-trainer Dick Schreuder © Orange Pictures
KATWIJK - In de Tweede Divisie heeft Katwijk zaterdagavond een punt gepakt tegen De Treffers. Na de overwinning vorige week op FC Lienden (0-2), speelde de ploeg van trainer Dick Schreuder ditmaal weer gelijk: 2-2.
Katwijk kwam in het eerste bedrijf goed weg, nadat een doelpunt van De Treffers werd afgekeurd. Het arbitrale trio zag er buitenspel in en dus ging het feestje van de bezoekers niet door. Na de pauze konden de mannen uit Groesbeek wel juichen. Remy Raterink zette zijn ploeg in Katwijk op voorsprong: 0-1.

Rode kaart

Het spel wat op de mat werd gelegd was niet altijd even goed. De Treffers kon niet lang genieten van de voorsprong, want nog geen twee minuten na de openingstreffer moesten de bezoekers verder met tien man. Bas Hendriks kreeg direct rood na een zware overtreding op Mike van den Ban. De middenvelder moest inrukken en zag niet veel later Katwijk op gelijke hoogte komen. Via een fraai boogballetje vond Bennie van Noord het net: 1-1.
Met een man meer gingen de gastheren op zoek naar de tweede Katwijkse treffer. Drie minuten voor tijd viel deze uiteindelijk. Niemand minder dan clubtopscorer Van den Ban was degene die Katwijk vlak voor tijd op voorsprong zette. De euforie duurde echter niet lang, want De Treffers had snel een antwoord: 2-2.

Samenvatting

De beelden van dit duel zijn maandag om 17.00 uur te zien in TV West Sport.
Scoreverloop Katwijk - De Treffers 2-2 (0-0): 0-1 Raterink, 1-1 Van Noord, 2-1 Van den Ban, 2-2 Van Straaten
Bijzonderheid: Rode kaart Hendriks (De Treffers)