Aaron Meijers niet in paniek na mindere periode van ADO Den Haag: 'Negende plek is niet slecht'

DEN HAAG - Het seizoen begon bijzonder goed voor ADO Den Haag, maar door vier opeenvolgende verliespartijen is de stemming behoorlijk omgeslagen. Hoewel aanvoerder Aaron Meijers daar begrip voor heeft, is er volgens hem geen reden om in paniek te raken. 'We moeten wel zorgen dat we dit heel snel omdraaien', zegt hij in TV West Sport.
Dit kalenderjaar kan Meijers binnen de lijnen zelf geen rol van betekenis meer spelen, want door een knieblessure staat hij
. Des te vervelender is het voor de Delftenaar dat ADO in een dip zit.
'Als je kijkt naar waar we nu staan, op de negende plek met tien punten, dan is dat nog niet eens zo heel slecht. Natuurlijk blijven de laatste vier wedstrijden hangen bij de mensen, dat snap ik wel. Maar dat is geen reden tot grote paniek', aldus de Delftenaar.

Buitenlands avontuur

Meijers heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit nog eens een buitenlands avontuur aan wil gaan. Die ambitie blijft overeind, ook nu hij voorlopig in de lappenmand zit. Zijn contract bij ADO loopt nog door tot 2018.
'Dus kan ik rustig aan mijn herstel werken. Als je een aflopend contract hebt, dan krijg je die onzekerheid er ook bij. Ik weet niet wat er van de zomer gaat gebeuren of die zomer daarop, maar ik zou ooit nog wel een keer naar het buitenland willen.'