Instellingen

ADO-trainer Zeljko Petrovic hoopt komende week op ontmoeting met eigenaar Wang

ADO-eigenaar Wang Hui.
ADO-eigenaar Hui Wang. © Laurens Lindhout

DEN HAAG - Als het aan ADO-trainer Zeljko Petrovic ligt, dan vindt er aankomende week een ontmoeting plaats tussen hem en Wang Hui, de grootaandeelhouder van de Haagse club. ‘Het zal dan gaan over het eerste elftal en onze werkwijze. Als meneer Wang wil helpen, is dat van harte welkom’, waarmee Petrovic doelt op een financiële injectie.

Dat het financieel momenteel zware tijden zijn is bekend voor Petrovic, maar hij probeert zich er niet teveel mee te bemoeien. ‘Dat is niet mijn pakket. Dat is voor de directeur’, aldus de trainer van ADO Den Haag ‘Ik ga de spelers niet lastig vallen met vergaderingen tussen de gemeenteraad en de raad van commissarissen. Ik denk dat veel spelers dat ook niet begrijpen’, is Petrovic van mening.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel

‘Ik heb begin zei iedereen dat er teveel buitenlanders waren bij ADO Den Haag. Dat is nu een voordeel, want die lezen niet. Ieder nadeel heeft dus ook zijn voordeel’, zegt Petrovic met een lach. Mocht de ontmoeting tussen Petrovic en Wang plaatsvinden, dan is dat niet de eerst kennismaking. ‘Ik heb hem een keer gesproken. Het is een open man. Niks op aan te merken. Hij leeft voor ADO.’