Rijnsburgse Boys flink onderuit bij hekkensluiter Harkemase Boys

Rijnburgse Boys komt 1-0 achter tegen Harkemase Boys
Rijnburgse Boys komt 1-0 achter tegen Harkemase Boys © Orange Pictures
RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft zaterdagmiddag op bezoek bij Harkemase Boys een behoorlijke nederlaag opgelopen. In Friesland was de hekkensluiter van de Derde Divisie met 4-1 te sterk.
De eerste helft verliep zeer teleurstellend voor Rijnsburgse Boys. In eerste instantie was het Harkemase Boys dat de grootste kansen creëerde, maar Martijn Tjon-A-Njoek en Max Hudepohl kregen namens de Uien ook twee dotten van kansen. De Rijnsburgers lieten het na om te scoren en kregen op slag van rust het deksel op de neus. Ezra Schrijver schoot de 1-0 binnen en niet veel later verdubbelde Henny Bouius de marge: 2-0.

Kansloos

Na de thee werd het er niet beter op voor Rijnsburg. Na een kleine tien minuten spelen kopte Erich Jongeling raak via een vrije trap en was het einde verhaal voor de ploeg van Mulders. Via Wesley Goeman deden de Uien nog iets terug, maar Robert Stelpstra maakte een einde aan alle illusies van Rijnsburgse Boys: 4-1.
Scoreverloop Harkemase Boys - Rijnsburgse Boys 4-1 (2-0): 1-0 Schrijver, 2-0 Bouius, 3-0 Jongeling, 3-1 Goeman, 4-1 Stelpstra