Opstelling ADO: Becker op de bank, Marengo rechtsbuiten

ADO-trainer Zeljko Petrovic
ADO-trainer Zeljko Petrovic © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Coach Zeljko Petrovic heeft voor het duel tegen AZ in de aanval niet gekozen voor Sheraldo Becker. Ludcinio Marengo staat op de rechtsbuitenpositie. In het midweekse bekerduel tegen Telstar deden Kevin Jansen en Thomas Meissner vanwege lichte blessures niet mee, maar vandaag is het duo weer van de partij.
Aanvaller Ruben Schaken is er opnieuw niet bij. De buitenspeler kampt met een nekblessure en liet vrijdag uit voorzorg foto’s maken in het ziekenhuis. Tom Trybull liet zich tegen Telstar in de rust wisselen vanwege een enkelblessure, maar tegen AZ is hij weer wedstrijdfit.

Blessures

Aaron Meijers (knieblessure), Dion Malone (buikblessure) en Gervane Kastaneer (liesblessure) zijn niet beschikbaar voor de thuiswedstrijd met AZ. Achraf El Mahdioui is ziek.
Opstelling ADO Den Haag: Setkus; Ebuehi, Beugelsdijk, Meissner, Kanon; Bakker, Trybull, Jansen; Marengo, Havenaar, Duplan.
Opstelling AZ: Rochet; Johansson, V. Eijden, Wuytens, Ouwejan; Luckassen, V. Overeem, Rienstra; Bel Hassani, Weghorst, Jahanbakhsh.