ADO-middenvelder Bakker baalt van 'even niet opletten'

ADO-speler Danny Bakker schiet op het vijandelijke doel
ADO-speler Danny Bakker schiet op het vijandelijke doel © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Voor de zesde keer dit seizoen is ADO Den Haag er niet in geslaagd een overwinning te boeken. Tegen AZ leken de Hagenaars een puntje te gaan pakken, maar niets bleek minder waar. Vlak voor tijd schoot Robert Mühren de winnende binnen: 0-1. 'Op dat moment stonden we even niet goed en tegen een ploeg als AZ is dat dodelijk', baalt Danny Bakker.
'Zij gingen aanvaller spelen en de hele tijd ging het maar net goed', gaat Bakker verder. Uiteindelijk ging het vier minuten voor tijd dus mis. Mühren stond op de juiste plek en bezorgde ADO een nederlaag. 'Daar baal je dan wel van', aldus Bakker.
ADO Den Haag staat nu op de elfde plaats en komt steeds dichterbij de degradatiezone. Het verschil met hekkensluiter Roda bedraagt slechts drie punten. Er moet nu dus een keer iets gaan gebeuren.  

Blijven vechten

Bakker blijft er vertrouwen in houden. 'We moeten als team gewoon blijven vechten', zei hij. 'Ook na de nederlagen. Tegen AZ stonden we echt als team, maar lieten we het in tweede helft liggen. Elke week moeten we als finale zien en gewoon goed staan.'