FC Rijnvogels boekt welkome overwinning op SteDoCo

KATWIJK - FC Rijnvogels heeft een welkome overwinning geboekt op SteDoCo. Op het eigen veld was de ploeg van Hein van Heek met 4-1 te sterk.
FC Rijnvogels begon sterker, maar kreeg al snel een treffer om de oren. Jay-Jay Meierdres tekende tegen de Katwijkers voor zijn derde doelpunt van het seizoen. De goal van SteDoCo kwam uit de lucht vallen, maar bij de gelijkmaker gold hetzelfde. Het spel was van beide kanten aanzienlijk minder geworden, maar Ricardo de Vlugt slaagde er voor rust in zijn ploeg naast SteDoCo te zetten.
De Kooltuinbewoners kwamen na de thee sterk uit de kleedkamer. De Vlugt kreeg meteen een grote kans, maar zijn inzet belandde op de paal. SteDoCo kwam goed weg. Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers minder goed weg. Arno Dijkstra drukte het veldoverwicht uit in de score. Hij scoorde de 2-1. Romano van der Stoep nam de laatste twee goals van Rijnvogels voor zijn rekening.
Scoreverloop FC Rijnvogels - SteDoCo 4-1 (1-1): 0-1 Meierdres, 1-1 De Vlugt, 2-1 Dijkstra, 3-1 Van der Stoep, 4-1 Van der Stoep.