Instellingen

Opstelling ADO: Petrovic grijpt in; Van der Heijden in de basis

ADO-trainer Zeljko Petrovic langs de lijn aan het coachen
ADO-trainer Zeljko Petrovic langs de lijn aan het coachen © Laurens Lindhout

DEN HAAG - Een verrassende opstelling van ADO Den Haag voor het duel tegen Willem II. Coach Zeljko Petrovic heeft Edouard Duplan en Wilfried Kanon op de bank gezet. Dennis van der Heijden krijgt een kans op links. José San Roman vervangt Kanon.

Ruben Schaken staat in het duel tegen Willem II ook weer in de basis. De aanvaller kampte de afgelopen twee weken met een nekblessure, maar is nu weer inzetbaar. Coach Zeljko Petrovic maakt er voor de wedstrijd tegen de Tilburgers direct gebruik van.

Niet afhaken

Schaken baalde dat hij de afgelopen wedstrijden gemist heeft. 'In deze fase wil je niet afhaken’, zei Schaken gisteren. ‘Je wilt je ploeg helpen. We zijn gelukkig door in de beker, alleen de afgelopen wedstrijd tegen AZ hebben we het laten liggen om minimaal een puntje te pakken.'

Danny Bakker is er vanwege een schorsing niet bij en wordt vervangen door Achraf El Mahdioui. Tyronne Ebuehi is in de defensie naar de linkerkant verhuist. José San Roman bezet de rechtsback-positie.

Opstelling ADO Den Haag: Setkus; San Roman, Meissner, Beugelsdijk, Ebuehi; Jansen, Trybull, Hevel; Schaken, Havenaar, Van der Heijden.

Opstelling Willem II: Lamprou; Peters, Ojo, Falkenburg, Croux, Kali, Ogbeche, Tshimanga, Abubakar, Lachman, Van Anholt.


Afwezig: Aaron Meijers, Dion Malone, Gervane Kastaneer (allen geblesseerd), Danny Bakker (geschorst)

LEES OOK: Liveblog: ADO Den Haag - Willem II