Scheveningen pakt volle buit in vermakelijk duel tegen Quick Boys

REGIO - Scheveningen heeft op het nippertje een overwinning geboekt op bezoek bij Quick Boys. Vier minuten voor tijd tekende Sandro Calabro voor de winnende goal: 2-3.
Quick Boys kreeg in het eerste bedrijf een aantal grote kansen, maar het waren de bezoekers uit Scheveningen die de leiding namen. Ricardo Samoender brak de ban en voor de thee was het Samir El Moussaoui die de marge verdubbelde: 0-2.
Er leek voor Scheveningen weinig aan de hand, maar het was duidelijk dat Quick Boys geen genoegen nam met een nederlaag. Jerghinio Sahadewsing maakte het met de aansluitingstreffer weer spannend, waarna Philippe den Hartog via een schitterend schot de gelijkmaker achter Scheveningen-doelman Sven Wolsheimer schoot: 2-2.

Spannend

Na de gelijkmaker werd het spannend op sportpark Nieuw Zuid en waren beide ploegen ongelooflijk gevaarlijk. Scheveningen trok uiteindelijk aan het langste eind. Vier minuten voor tijd was het Sandro Calabro die de winnende treffer achter zijn naam zette: 2-3.
Scoreverloop Quick Boys - Scheveningen 2-3 (0-2): 0-1 Samoender, 0-2 El Moussaoui, 1-2 Sahadewsing, 2-2 Den Hartog, 2-3 Calabro