ADO wil wel, maar heeft 'geen middelen' om Kevin Jansen te vervangen

ADO-speler Kevin Jansen ligt verslagen op de grond
ADO-speler Kevin Jansen ligt verslagen op de grond © Laurens Lindhout
DEN HAAG - Het ziet er niet naar uit er op korte termijn een vervanger voor de langdurig geblesseerde Kevin Jansen komt. ADO Den Haag wil wel graag iemand binnenhalen als vervanger voor de middenvelder, maar heeft daar volgens coach Zelkjo Petrovic op dit moment 'de middelen niet voor'. Petrovic: 'We zijn wel bezig met scenario's als dit, als dat', waarmee de trainer doelt op eventuele uitgaande transfers. 'Maar we zijn meer bezig met versterken in de zomerstop.'
'In Nederland lopen veel contracten tot de zomer. Het is dan lastig om in de winterstop transfervrije speler binnen te halen. Misschien in het buitenland, of spelers huren, maar wij hebben op dit moment geen middelen', herhaalt Petrovic.    
Door het wegvallen van Kevin Jansen en het eerder wegvallen van Aaron Meijers en Dion Malone wordt de spoeling op het middenveld dun. Met Danny Bakker, Tom Trybull, Achraf El Mahdioui en Hector Hevel beschikt ADO nog over vier middenvelders, waarvan Hevel en El Mahdioui samen pas tien wedstrijden in de Eredivisie hebben gespeeld.