FC Rijnvogels verliest met tien man van Capelle

KATWIJK - FC Rijnvogels heeft in eigen huis met tien man van Capelle verloren. In de rust stond de stand nog gelijk, maar na de pauze trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe: 1-2.
Voor Rijnvogels begon het duel niet zoals ze hadden gehoopt. Al vroeg in de wedstrijd kreeg doelman Peter Messemaker een rode kaart na een 'vermeende trap'. Daarvoor waren de bezoekers uit het Rotterdamse er al in geslaagd diezelfde doelman te verschalken.
Ondanks een man minder waren de gastheren de betere partij. Rijnvogels kreeg tien minuten voor rust een levensgrote kans op de 1-1. Een geweldig afstandsschot van Romano van der Stoep ging er net niet in, maar duidelijk was wel dat Rijnvogels nog niet verloren was. Niet veel later ging de bal er wel in. Pieter van der Breggen trok de score weer gelijk: 1-1.

Voorsprong

Na de thee trok Capelle langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe en Olaf van der Sande zette de ploeg weer op voorsprong. Rijnvogels kon niets meer terug doen en slaagde er dus niet in de positieve flow voort te zetten. De afgelopen twee wedstrijden werden gewonnen door de ploeg van coach Hein van Heek.
Scoreverloop FC Rijnvogels - Capelle 1-2 (1-1): 0-1 Fens, 1-1 Van der Breggen, 1-2 Van der Sande
Bijzonderheid: Rode kaart Peter Messemaker (FC Rijnvogels)