Nederlaag voor VVSB tegen De Treffers; ploeg wacht al zes weken op overwinning

VVSB-verdediger Tim de Rijk baalt
VVSB-verdediger Tim de Rijk baalt © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - In de Tweede Divisie wacht VVSB al zes weken op een overwinning. De ploeg uit Noordwijkerhout leed zondagmiddag op bezoek bij De Treffers een 2-1 nederlaag. Vorige week sleepte de formatie van coach Wilfred van Leeuwen in de laatste tien minuten tegen Jong Sparta een punt uit het vuur.
VVSB kende na een matige start een iets betere periode in de competitie, maar de afgelopen weken wil het niet echt lukken bij de Noordwijkerhouters. In het Gelderse Groesbeek zette Tim de Rijk de paars-gelen op voorsprong. De verdediger ging mee naar voren en schoot onder doelman Niels Kornelis door. Helaas kon VVSB niet lang genieten van de voorsprong. Zeven minuten later lag de bal er aan de andere kant ook in: 1-1.
Na de pauze kreeg VVSB via onder andere De Rijk, Maikey Parami en Tommy Bekooij grote kansen op de 1-2, maar de bal wilde er niet in. De Treffers slaagde er wel in het vijandelijke doel te vinden. Tien minuten voor tijd kopte Koen Maertsdorf raak. Door de nederlaag heeft VVSB het linkerrijtje verlaten.
Scoreverloop De Treffers - VVSB 2-1 (1-1): 0-1 De Rijk, 1-1 Janssen, 2-1 Maertsdorf