Katwijk boekt solide overwinning op Jong Vitesse

Katwijk-captain Robbert Susan viert zijn goal
Katwijk-captain Robbert Susan viert zijn goal © Orange Pictures
KATWIJK - In de Tweede Divisie heeft Katwijk een prima overwinning geboekt. De beloften van Vitesse werden met 3-0 verslagen. Robbert Susan was voor twee goals verantwoordelijk.
Deze week maakte de Katwijkse tweededivisionist bekend verder te gaan met coach Dick Schreuder. De Barneveldse oefenmeester kende met de ploeg succesvolle jaren. Zo promoveerde de trainer met de oranjehemden na een jaartje Hoofdklasse direct weer naar de Topklasse. Daarnaast was Katwijk vorig seizoen de eerste ploeg die zich plaatste voor de Tweede Divisie.
Zaterdag ging Katwijk met een lekkere voorsprong de rust in. Nadat Susan in de beginfase al wat kansen had gecreëerd, liet hij na een klein half uur spelen het Katwijkse sportpark juichen. De aanvaller ontsnapte aan buitenspel en kon daarna binnentikken. Vlak voor de thee was het clubtopscorer Mike van den Ban die de marge op een goed moment verdubbelde: 2-0.

Prima vervolg

Na de thee ging Katwijk vrolijk verder. De oranjehemden hadden het betere van het spel en Susan tekende een half uur voor tijd voor zijn tweede en tevens de laatste goal van de middag.
Met deze winstpartij gaf Katwijk de 4-1 overwinning tegen Jong Sparta vorige week zo een prima vervolg.
Scoreverloop Katwijk - Jong Vitesse 3-0 (2-0): 1-0 Susan, 2-0 Van den Ban, 3-0 Susan