Instellingen

Rijnsburgse Boys laat winst aan VVOG

Rijnsburgse Boys-trainer Pieter Mulders langs de lijn
© Orange Pictures

RIJNSBURG - Op bezoek bij VVOG heeft Rijnsburgse Boys in de Derde Divisie opnieuw geen punten kunnen pakken. De formatie van Pieter Mulders ging in Harderwijk met maar liefst 3-0 onderuit.

De aanvallen in Harderwijk waren schaars, maar degene die het meeste gevaar stichtte was Jeremy de Graaf. De topscorer van de Derde Divisie brak meerdere malen uit, maar het lukte in de eerste helft niet zijn veertiende van het seizoen te maken. Pernelly Biya slaagde er wel in doelman Richard van Nieuwkoop te verschalken. Op slag van rust zette hij VVOG op voorsprong: 1-0.

Het was voor de Harderwijkers een prima moment om de leiding te pakken en diezelfde Biya werkte aan zijn doelsaldo tegen de Uien. Voor aanvang van het duel stond de aanvaller nog op nul treffers, maar in de beginfase van de tweede helft schoot hij zijn tweede van de middag binnen.

Hattrick

Rijnsburg had nog een half uur om iets aan die achterstand te doen. Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers zelfs met een man meer te staan, maar de ploeg van Mulders kon er niet van profiteren. Sterker nog: Biya maakte het met een hattrick erger voor de bezoekers: 3-0.

Na de 2-0 nederlaag tegen Scheveningen is dit de tweede verliespartij op rij voor Rijnsburgse Boys.

Scoreverloop VVOG - Rijnsburgse Boys 3-0 (1-0): 1-0 Biya, 2-0 Biya, 3-0 Biya

Bijzonderheid: Rode kaart Richard Gooijer (VVOG)