Instellingen

Quick Boys ook te sterk voor hekkensluiter Huizen

Quick Boys-speler Philippe den Hartog is blij met zijn goal
© Orange Pictures

KATWIJK - Quick Boys lijkt langzamerhand haar draai te hebben gevonden in de Derde Divisie. Op eigen bodem won de ploeg zaterdagmiddag met 2-0 van hekkensluiter Huizen.

Quick Boys had in de beginfase veel balbezit en combineerde veel. Huizen loerde daarentegen met de lange bal voornamelijk op de counter. Al vroeg in de wedstrijd leek dat effectief te zijn. Een snelle en gevaarlijke uitbraak van Huizen werd echter tweemaal goed door Anthony Benthem onschadelijk gemaakt. Langzaam maar zeker kwamen de bezoekers wat beter in het spel, maar ondanks dat brak Philippe den Hartog de wedstrijd op slag van rust open: 1-0.

Na de thee was het spel van beide kanten niet goed te noemen, maar Quick Boys slaagde er wel in de marge te vergroten. Dennis van der Plas schoot de 2-0 twintig minuten voor tijd binnen en besliste daarmee de wedstrijd. Quick Boys kreeg met ballen op de paal en lat nog grote kansen op meer doelpunten, maar het bleef uiteindelijk bij 2-0. Zo boekte de ploeg van coach Jan Zoutman de derde overwinning op rij.

Scoreverloop Quick Boys - Huizen 2-0 (1-0): 1-0 Den Hartog, 2-0 Van der Plas