VVSB maakt gehakt van TEC

Maikey Parami viert een goal
Maikey Parami viert een goal © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft zaterdagavond zonder al te veel problemen van TEC gewonnen. In het Gelderse Tiel won de ploeg van Wilfred van Leeuwen makkelijk met 0-6.
Peet van der Slot zette de Noordwijkerhouters al vroeg op voorsprong. Giovialli Serbony bekroonde zijn 29e verjaardag ook met een goal. Hij verdubbelde op slag van rust de marge naar twee.
Serbony had tegen TEC een groot aandeel in de winst. Net als vorige week overigens. Toen schoot hij tegen HHC Hardenberg in de blessuretijd de winnende goal tegen de touwen. Een half uur voor tijd wist Serbony Tommy Bekooij namelijk met een goede bal te bedienen, waarna de aanvaller keurig afrondde.

Parami

Maikey Parami liet in de tweede helft met twee goals ook van zich horen. Bekooij zorgde vlak voor tijd voor het slotakkoord: 0-6.
Scoreverloop TEC - VVSB 0-6 (0-2): 0-1 Van der Slot, 0-2 Serbony, 0-3 Bekooij, 0-4 Parami, 0-5 Parami, 0-6 Bekooij