ADO Den Haag aast op versterkingen uit Jong Ajax en Jong PSV

Het shirt van ADO Den Haag
Het shirt van ADO Den Haag © Soccrates Images
DEN HAAG - Zeljko Petrovic heeft zijn wens voor versterkingen in de winterstop de afgelopen weken niet onder stoelen of banken gestoken. Tijdens de persconferentie voor het duel tegen Sparta Rotterdam liet de coach van ADO Den Haag los waar eventuele nieuwe spelers vandaan gehaald zouden kunnen worden. ‘Wij zijn bezig met spelers van beloftenteams uit de Jupiler League’, aldus Petrovic.
De ploegen waar ADO dan gaat shoppen zijn hoogstwaarschijnlijk Jong Ajax en Jong PSV. Petrovic: ‘Ik vraag geen versterkingen voor twee of drie ton. Dat kunnen wij ons niet permitteren', is de coach zich bewust van de financiële beperkingen bij de club.
Kopen is dus geen optie, huren wel. ‘Het moet een win-winsituatie voor het elftal én voor ADO zijn. Ik ben niet iemand die zegt dat er iemand moet komen, waardoor de club over zes maanden pijn lijdt door een investering. Over een paar dagen weten we of er wel of niets mogelijk is. Dan zetten we alles op een rijtje’, besluit de coach.

Sam Lammers

ADO zoekt met name naar scorend vermogen en meer smaken op het middenveld. PSV-spits Sam Lammers heeft er dit seizoen al tien in liggen en zou een serieuze optie kunnen zijn.