Susan schiet Katwijk in extremis naar overwinning tegen TEC

Spelers van Katwijk vieren feest
Spelers van Katwijk vieren feest © Orange Pictures
KATWIJK - Katwijk heeft op het nippertje een overwinning geboekt bij TEC. Halverwege de tweede helft stond de ploeg van Dick Schreuder met 1-3 voor, maar die voorsprong werd verspeeld. In de blessuretijd kregen de oranjehemden een strafschop toegewezen die door Robbert Susan goed werd afgerond: 3-4.
In de eerste helft troffen Bennie van Noord en Sabir Achefay namens de bezoekers het doel. Voor rust vond de thuisploeg nog wel de aansluiting, maar na de thee was het Katwijk-captain Susan die de marge groter maakte: 1-3.
Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Katwijk, maar ondanks de marge van twee bleef alles mogelijk. Dat wist ook de thuisploeg. De gastheren kwamen halverwege de tweede helft terug tot 2-3, waarna vlak voor tijd zelfs de gelijkmaker viel. Katwijk leek twee punten te gaan verspelen, maar een strafschop bood redding. Susan faalde in de blessuretijd niet vanaf de stip: 3-4.
Scoreverloop TEC - Katwijk 3-4 (1-2): 0-1 Van Noord, 0-2 Achefay, 1-2 Balrak, 1-3 Susan, 2-3 Vink, 3-3 Shakison, 3-4 Susan