Instellingen

ADO Den Haag zonder Havenaar en Schaken naar Spaanse zon

ADO Den Haag op trainingskamp

DEN HAAG - ADO Den Haag is maandag zonder Mike Havenaar en Ruben Schaken vertrokken naar het Spaanse Estepona. Havenaar moet het zesdaagse trainingskamp laten schieten vanwege een virus. Op dit moment is hij in Japan, maar te ziek om te reizen. Schaken meldde zich zondag op maandagnacht af met buikgriep. Er wordt nog gekeken of hij eventueel later aansluit.

Havenaar moest de laatste twee competitiewedstrijden voor de winterstop ook al aan zich voorbij laten gaan door een blessure. De Japanner werd de voorbije weken ook in verband gebracht met een transfer naar China. De 29-jarige spits heeft nog een contract tot 2018 en drukt met zijn salaris flink op de begroting van ADO.

ADO-trainer Zeljko Petrovic hoopt zich in de huidige transferperiode te versterken met twee spelers. Eén 'nieuwe' jeugdspeler gaat mee op proef naar Zuid-Spanje. Onlangs sprak Petrovic met de Belg Jan Wuytens. De verdediger zit zonder club, nadat AZ zijn contract verscheurde.

Mis niets!

Deze week houdt Omroep West je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het trainingskamp van ADO. Iedere dag verschijnt er op onze website en de Social Media-kanalen een kort journaal waarin je door verslaggever Jim van der Deijl vanuit Spanje bijgepraat wordt.