ADO-aanvoerder Meijers over ontslag Petrovic: 'Dit hadden wij niet zien aankomen'

Aaron Meijers bedankt publiek
Aaron Meijers bedankt publiek © soccratesimages.com
DEN HAAG - Het wegsturen van trainer Zeljko Petrovic van ADO Den Haag komt voor de spelersgroep als een verrassing. 'Dit hadden we niet zien aankomen', zegt ADO-aanvoerder Aaron Meijers.
'Natuurlijk zijn de resultaten niet goed de laatste tijd. Maar een dergelijke beslissing had je misschien eerder verwacht meteen na de verloren wedstrijd tegen Vitesse. Je had ook kunnen denken: wacht de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (aanstaande zaterdag) af', aldus Meijers.
Volgens Meijers voelt de spelersgroep van ADO Den Haag zich mede-verantwoordelijk voor het wegsturen van de trainer. 'Wij zijn ook schuldig, het is ook onze fout en we voelen ons daar wel slecht over.' Ook de omstandigheden waarin Petrovic moest werken, de onrust rondom de financiele positie van de club en de vele blessures hebben volgens Meijers niet in het voordeel van de ontslagen trainer gewerkt.  

Schokeffect

'Nu moeten wij laten zien dat we het de komende weken wel kunnen', zegt Meijers. En over het gebruikelijke schokeffect dat vaak aan het ontslaan van een voetbaltrainer wordt toegeschreven, zegt Meijers: 'Ik hoop van ganser harte dat het gaat werken dit keer.'