Duplan gelooft in ‘nieuw’ plan: ‘Er is tijd om ons te redden’

DEN HAAG - Edouard Duplan blijft geloven in een ommekeer bij ADO Den Haag. Zaterdagavond ging de ploeg voor de zoveelste keer onderuit en de zorgen blijven, ondanks de nieuwe staf, met de week toenemen. 'Er is tijd om ons te redden', sprak de Fransman zijn geloof uit.
Deze week werd Alfons Groenendijk aangesteld als nieuwe coach van de dolende Haagse ploeg. Hij moet de boel weer op de rit zien te krijgen. Duplan heeft er het volste vertrouwen in. 'De trainer heeft aangegeven welke kant hij op wil. De komende dagen gaat het nog meer duidelijk worden', geeft hij aan.
Op bezoek bij Go Ahead Eagles (3-1 verlies) was het spel wat ADO Den Haag vertoonde ver ondermaats. Het deed veel supporters de moed in de schoenen zakken. Duplan weet wat er ontbreekt. 'We hebben een gebrek aan vertrouwen. Onderling is er niet genoeg duidelijkheid. We moeten meer aan de bak en dingen met elkaar afspreken. Het is niet acceptabel dat we op deze manier verslagen worden.'

Hekkensluiter

Het was pijnlijk om te zien dat ook de nummer laatst van de eredivisie te sterk was voor ADO. Inmiddels is de ploeg de rode lantaarndrager van de eredivisie.

LEES OOK: