Driebergen gevierde man in dorpsderby tussen Quick Boys en FC Rijnvogels

KATWIJK - Quick Boys heeft zaterdagmiddag drie punten overgehouden aan de dorpsderby tegen FC Rijnvogels. De blauw-witten speelden ruim driekwart wedstrijd met een man meer en hadden weinig moeite met de Kooltuinstrijders: 0-3. Jesse Driebergen nam twee van de drie goals voor zijn rekening.
Op een volgepakte Kooltuin was het Quick Boys dat domineerde. De formatie van Jan Zoutman kreeg na een kleine twintig minuten spelen loon naar werken. Na een voorzet van Joey Ravensbergen was het Jesse Driebergen die de ban brak: 0-1.
Een domper voor Rijnvogels, maar de Kooltuinstrijders kregen een nog grotere klap te verwerken toen Jaap van Duijn rood kreeg. De oud-speler van Quick Boys zou Delano a Cohen bespuugd hebben, de arbiter zag dat en stuurde Van Duijn weg. Een domme actie waarmee hij zijn ploeg dupeerde.

Grote berg

FC Rijnvogels moest in het tweede bedrijf tegen een grote berg opboksen. Toen Driebergen na ruim een uur spelen zijn tweede van de middag achter doelman Peter Messemaker wist te krijgen, was het over en sluiten voor de gastheren. Kenneth Misa-Danso maakte er nog 0-3 van. Door de nederlaag staat FC Rijnvogels weer op een nacompetitieplaats.
Scoreverloop FC Rijnvogels - Quick Boys 0-3 (0-1): 0-1 Driebergen, 0-2 Driebergen, 0-3 Misa-Danso
Bijzonderheid: Rode kaart Jaap van Duijn (FC Rijnvogels)