Nagenieten van Rijnsburgse Boys - IJsselmeervogels: 'Ze worden impel, stimpel, stapel'

RIJNSBURG - Willem van Zuilen: 'Hij gaat komen hoor, met de spuit in de gebroken teen. Jeroentje Hessing komt in het veld. Het zal gebeuren. Er komt een corner aan voor Rijnsburgse Boys en Hessing gaat mee naar voren.'
Iedere Rijnsburgse Boys-supporter kan de laatste minuten van Rijnsburgse Boys - IJsselmeervogels van zaterdagmiddag inmiddels dromen. Hessing heeft een gebroken teen, maar het maakt hem niet uit. De van origine verdediger vervangt met nog een paar minuten op de klok de geblesseerde Massies Artien. Tussenstand: 3-3.
'De corner wordt genomen'. Hessing staat nog geen minuut binnen de lijnen, heeft nog geen bal geraakt, maar kopt de 3-4 binnen. Het sportpark ontploft. 'Ik word gek. Impel, stimpel, stapel. Zet alles maar buiten', klinkt het op Radio West uit de mond van Van Zuilen.

Amusement van de bovenste plank

Het wordt een wedstrijd om niet snel te vergeten. Een waar voetbalspektakel. Plaats van handeling: sportpark de Middelmors in Rijnsburg. Twee voetbalgrootmachten laten de zestienhonderd aanwezige supporters amusement van de bovenste plank zien en worden getrakteerd op liefst zeven goals.
Wil je nog even nagenieten van het duel in de derde divisie? Bekijk dan onderstaande compilatie:

Zie je bovenstaande filmpje niet? Klik dan
.
Besluiter hieronder het radiocommentaar van Van Zuilen terug bij de goal: