Quick Boys herpakt zich in midweeks inhaalduel tegen ODIN ’59

Spelers van Quick Boys zijn blij na een goal
Spelers van Quick Boys zijn blij na een goal © Orange Pictures
KATWIJK - Quick Boys heeft zich dinsdagavond herpakt na de 2-3 nederlaag tegen Jong FC Volendam van afgelopen weekend. In een midweeks inhaalduel hielden de Katwijkers tegen ODIN ’59 ditmaal wel de volle buit in eigen huis: 3-2.
Nadat een schot van Milan Hoek vroeg in de eerste helft al op de paal belandde, was het Jason Oost die de blauw-witten na ruim een half uur spelen op voorsprong zette. Jesse Driebergen, die zich de afgelopen weken tot een echte goaltjesdief ontpopt heeft, maakte er op slag van rust 2-0 van.
Na de onderbreking werd de spanning al snel teruggebracht toen Quick Boys-doelman Martijn de Zwart de bal via de paal en zijn kuit in het eigen doel werkte. Ondanks protesten vanuit het blauw-witte-kamp wees het arbitrale trio de bezoekers een goal toe.

Spanning

Delano A Cohen bracht de marge snel terug naar twee, maar ook de bezoekers uit Heemskerk kwamen weer tot scoren. Het lukte ODIN echter niet langszij te komen: 3-2.
Scoreverloop Quick Boys - ODIN ’59 3-2 (2-0): 1-0 Oost, 2-0 Driebergen, 2-1 De Zwart (eigen goal), 3-1 A Cohen, 3-2 Cremers