Instellingen

Opstelling ADO: geen verrassingen; zelfde namen als tegen FC Twente

ADO Den Haag-coach Fons Groenendijk
ADO Den Haag-coach Fons Groenendijk © Soccrates Images

DEN HAAG - Zoals verwacht start ADO Den Haag zondag tegen FC Utrecht met dezelfde elf spelers als vorige week tegen FC Twente. Trainer Fons Groenendijk liet dat vrijdag tijdens het wekelijkse persmomentje al een beetje doorschemeren. Kijkend naar het spel van de afgelopen twee weken heeft de oefenmeester ook weinig redenen om aanpassingen door te voeren.

Voorin zien we nog altijd Guyon Fernandez in de spits staan. Mike Havenaar is nog niet helemaal fit. De Japanner zit in de laatste fase van zijn herstel.

Tom Beugelsdijk is ook van de partij. Hij heeft een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, boven het hoofd hangen vanwege een slaande beweging die hij vorige week richting FC Twente-speler Joachim Andersen maakte. ADO Den Haag vecht de schorsing aan en de zaak is pas op 14 maart. Daardoor is de verdediger tegen zowel FC Utrecht als NEC volgende week speelgerechtigd.

Meijers en Kanon

Aaron Meijers en Wilfried Kanon gingen vrijdag tijdens de training eerder naar binnen, maar doen gewoon mee. Tom Trybull zit weer bij de selectie. De Duitser kampte met een liesblessure.

Bij FC Utrecht is op het laatste moment een wijziging doorgevoerd. Sébastien Haller is er niet bij. Hij staat op het punt om vader te worden.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Troupée, Leeuwin, Janssen, Van der Meer; Amrabat, Brama, Ayoub, Barazite; Kerk, Zivkovic.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Malone, Bakker, Gorter; Schaken, Fernandez, Duplan.


Afwezig:

Gervane Kastaneer (oog), Kevin Jansen (knie), Abel Tamata (hamstring)