VVSB en GVVV in evenwicht in midweeks inhaalduel

Guido Pauw van VVSB in duel met een speler van De Treffers
Guido Pauw van VVSB in duel met een speler van De Treffers © Orange Pictures
NOORDWIJKERHOUT - In een midweeks inhaalduel hebben VVSB en GVVV woensdagavond een punt gepakt. Het onderlinge treffen eindigde op sportpark De Boekhorst in 3-3.
De Noordwijkerhouters kwamen via Tim de Rijk al vrij vroeg op voorsprong, maar kregen met een rode kaart en een strafschop tegen voor rust twee dompers te verwerken. Roy Terschegget maakte er vanaf de stip 1-1 van.
Na de onderbreking was het Peet van der Slot die via een fantastische vrije trap zijn ploeg weer op voorsprong zette. Daarna moest Vladmir Jozic via een penalty het duel beslissen, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden. Martin van Eck scoorde even later wel: 2-2.

Spannend

Met nog een kwartier op de klok werd het spannend. In de blessuretijd was het Tommy Bekooij die VVSB naar de overwinning dacht te schieten. Caifano Latupeirissa dacht daar echter anders over en maakte nog geen minuut later de 3-3.
Scoreverloop VVSB - GVVV 3-3 (1-1): 1-0 De Rijk, 1-1 Terschegget (strafschop), 2-1 Van der Slot, 2-2 Van Eck, 3-2 Bekooij, 3-3 Latupeirissa