Opstelling ADO: Meissner vervangt Beugelsdijk; Bakker terug op middenveld

ADO Den Haag-coach Fons Groenendijk
ADO Den Haag-coach Fons Groenendijk © Soccrates Images
DEN HAAG - Fons Groenendijk heeft zijn elftal voor de wedstrijd tegen AZ op één plaats gewijzigd. De coach van ADO Den Haag kan de komende twee wedstrijden niet beschikken over de geschorste Tom Beugelsdijk. Thomas Meissner is zondag in het hart van de Haagse verdediging zijn vervanger.
Danny Bakker is weer op het middenveld terug te vinden. Met
Donny Gorter en Dion Malone is het middenveld compleet. Vorige week stond Bakker naast Beugelsdijk in de defensie vanwege de schorsing van Wilfried Kanon. Hij is weer speelgerechtigd.
In de voorhoede staat Guyon Fernandez nog altijd in de spits. De matchwinnaar in de wedstrijd tegen NEC, Mike Havenaar, start dus weer op de bank. 'Mike traint ontzettend goed en is de laatste stappen aan het zetten. Hij gaat nog wel een goede rol spelen. We hebben ook een plan met hem. We zien wel wanneer dat plan in werking treedt, maar ik ben ook niet ontevreden over Fernandez', zei Groenendijk vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment.
AZ moet doen zonder clubtopscorer Wout Weghorst (elf goals). De aanvalsleider is geblesseerd.
Opstelling AZ: Krul; Svensson, Van Eijden, Luckassen, Haps; Seuntjens, Jahanbakhsh, Wuytens; Van Overeem, Friday, Dos Santos.
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Meissner, Kanon, Meijers; Malone, Bakker, Gorter; Schaken, Fernandez, Duplan.

Afwezig:
Kevin Jansen (knie), Gervane Kastaneer (oog), Tom Beugelsdijk (geschorst)