Westlandia ziet koploper De Dijk uitlopen, HBS wint van negen man

Juliana '31 - Westlandia
Juliana '31 - Westlandia © Orange Pictures
REGIO - In de zondagse derde divisie heeft Westlandia koploper De Dijk uit zien lopen. De ploeg uit Naaldwijk verloor zelf met 3-2 van Juliana '31, terwijl De Dijk geen kind aan UDI '19 had. HBS zegevierde op eigen terrein met 3-2 tegen Jong De Graafschap. De beloften stapten met negen man het veld af.
Westlandia had veel moeite met Juliana '31. Na de eerste helft stond het 1-1. Vlak na de rust kwam de formatie uit het Gelderse Malden al snel op voorsprong. Via een strafschop werd de marge nog groter. Met tien man moest Westlandia de schade zien te herstellen, maar dat lukte uiteindelijk niet. Door de nederlaag is het gat met lijstaanvoerder De Dijk opgelopen naar vier punten.
In Den Haag had HBS het niet makkelijk tegen Jong De Graafschap, de nummer voorlaatst van de competitie. Na een ruststand van 1-1 kwamen de Hagenaars op voorsprong. Met tien man lukte het de bezoekers om op gelijke hoogte te komen: 2-2. Toen De Graafschap met negen man kwam te staan, sloeg HBS toe en trok het de overwinning over de streep.