Ervaren rotten Scheveningen niet langs jongelingen van FC Volendam

DEN HAAG - In eigen huis is Scheveningen er niet in geslaagd het duel tegen Jong FC Volendam winnend af te sluiten. De ervaren rotten van trainer John Blok speelden tegen de jongelingen uit Volendam op het nippertje gelijk: 2-2.
Scheveningen, dat nog altijd in de titelstrijd verwikkeld is, had in de eerste helft overwicht op het eigen veld. Het betere spel was van de thuisploeg, maar het lukte de mannen van coach Blok de bal niet tussen de palen te krijgen. Jordi van Stappershoef beleefde een rustige eerste helft en hield zijn doel schoon.
Zijn collega aan de andere kant, Sven Wolfsheimer, kreeg in de eerste helft wel een goal om de oren. Vlak voor rust was het Jordy Hilterman met een schot van een meter of twintig die in het doel belandde: 0-1.  

Flitsend

De ploeg van Blok stond dus op achterstand. Daar moest iets aan gedaan worden. Dat deed Scheveningen vlak na de pauze. Na twintig seconden was het Sandro Calabro die binnentikte. Een flitsend begin van de tweede helft. Lang stond de 1-1 niet op het scorebord, want een kleine tien minuten later was het captain Nick Runderkamp die Volendam weer op voorsprong zette.
Op het nippertje was het Marvin Nieuwlaat die er nog 2-2 van maakte.
Scoreverloop Scheveningen - Jong FC Volendam 2-2 (0-1): 0-1 Hilterman, 1-1 Calabro, 1-2 Runderkamp, 2-2 Nieuwlaat