Fons Groenendijk blijft trainer ADO Den Haag

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk
ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk © Soccrates Images
DEN HAAG - Fons Groenendijk blijft de komende twee seizoenen bij ADO Den Haag. De oefenmeester en de club hebben de optie in zijn huidige contract gelicht, waardoor Groenendijk tot medio 2019 aan het roer staat bij ADO Den Haag.
De 53-jarige Leidenaar kwam in februari 2017 bij ADO als opvolger van Zeljko Petrovic. Groenendijk slaagde erin de ploeg te behouden voor de Eredivisie en eindigde met ADO op de elfde plaats van de ranglijst.
Op de website van de club laat Groenendijk weten blij te zijn met de verlenging. 'Ik werk hier sinds februari met heel veel plezier en wilde daarom graag verder bij ADO Den Haag. Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die afgelopen maanden is gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club.'

Verlenging Groenendijk zorgt voor duidelijkheid

Technisch manager Jeffrey van As is blij met het aanblijven van Groenendijk. Fons en zijn staf heeft het de afgelopen maanden fantastisch gedaan. Met het verlengen van Fons zijn contract geven we een hoop duidelijkheid richting eventuele versterkingen van de spelersgroep', waarmee Van As doelt op spelers die een aanbieding op zak hebben, maar pas willen tekenen als Groenendijk dat heeft gedaan.
ADO Den Haag hoopt op kort termijn de contracten van de overige stafleden (Ekrem Kahya, John Nieuwenburg, Dirk Heesen) te verlengen. Technisch manager Van As is nog in gesprek met ADO over zijn aflopende verbintenis.