Instellingen

Loting regioclubs voor KNVB-Beker

Loting eerste en tweede kwalificatieronde KNVB-Beker
Loting eerste en tweede kwalificatieronde KNVB-Beker
REGIO - Het duurt nog even voordat het voetbalseizoen 2017/2018 weer begint, maar vandaag werd er in Zeist alweer geloot voor de eerste twee kwalificatieronden voor de KNVB-Beker.
In de eerste kwalificatieronde neemt Ter Leede uit Sassenheim het op tegen DHC uit Delft. De winnaar van deze wedstrijd speelt in de tweede kwalificatieronde een uitwedstrijd tegen de Haagse Derdedivisionist Quick.
Scheveningen heeft in de eerste ronde een verre uitwedstrijd geloot. Zij gaan op bezoek in Limburg bij Groene Ster. Mocht Scheveningen winnen, dan wacht in de tweede ronde een thuiswedstrijd tegen Spijkenisse.

Tweede kwalificatieronde

Noordwijk en Quick Boys werden vrijgeloot van de eerste kwalificatieronde. Noordwijk speelt in de tweede ronde een thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels uit de Tweede Divisie. Quick Boys speelt dan uit tegen DVS '33.
Ook Rijnsburgse Boys, FC Lisse en HBS, Westlandia en VVSB stromen in de tweede kwalificatieronde in. Rijnsburg speelt uit tegen TEC. FC Lisse speelt uit tegen Excelsior Maassluis. Ook voor HBS een uitwedstrijd, tegen Chevremont. Westlandia uit Naaldwijk speelt uit tegen Koninklijke HFC. VVSB ontmoet op eigen bodem tegen EVV Echt of d'Olde Veste 54
Katwijk is als periodekampioen uit de Tweede Divisie direct toegelaten tot het hoofdtoernooi.
De wedstrijden in de eerste kwalificatieronde worden gespeeld op 19 augustus. De tweede ronde wordt gespeeld op 23, 26 en 27 augustus.

De loting van de regioclubs:

Ter Leede - DHC (1e ronde)
Groene Ster - Scheveningen (1e ronde)
Noordwijk - IJsselmeervogels (2e ronde)
DVS '33 - Quick Boys (2e ronde)
TEC - Rijnsburgse Boys (2e ronde)
Excelsior Maassluis - FC Lisse (2e ronde)
VVSB - EVV/d Olde Veste '54 (2e ronde)
Kon. HFC - Westlandia (2e ronde)
Quick - Ter Leede/DHC (2e ronde)
Chevremont/Swift - HBS (2e ronde)