Scheveningen beleeft teleurstellende seizoensouverture bij VVOG

DEN HAAG - Voor Scheveningen is het nieuwe seizoen in de derde divisie teleurstellend begonnen. De ploeg van John Blok verslikte zich in VVOG en liep na negentig minuten spelen met een 3-0 nederlaag het veld af.
Het werd voor Scheveningen een wedstrijd om snel te vergeten. De mannen van coach Blok creëerden bijzonder weinig en zagen VVOG wel scoren. Na de eerste goal voor rust, werd het na de theepauze erger. De Harderwijkers liepen uit naar 3-0 en kenden daarmee een prima seizoensopening. Voor Scheveningen is er daarentegen nog veel werk aan de winkel en reden tot napraten.
VVOG was ook vorig seizoen een lastige tegenstander voor de Scheveningers. Thuis werd met 0-3 verloren, uit werd een punt gepakt, 2-2.
Scoreverloop VVOG - Scheveningen 3-0 (1-0): 1-0 Sturing, 2-0 Hop, 3-0 Biya