Scheveningen tankt vertrouwen na eerste winstpartij

© Orange Pictures
DEN HAAG - Scheveningen heeft zaterdagmiddag vertrouwen getankt in de derde divisie. In Friesland werd bij ONS Sneek de eerste overwinning van het seizoen geboekt: 1-3.
De Scheveningers hebben een zware week achter de rug. Woensdag speelde de ploeg in het
tegen Ajax. Dat duel werd met 5-1 verloren, maar de mannen van trainer John Blok verlieten het toernooi met opgeheven hoofd.
nam de enige Scheveningse treffer voor zijn rekening.
In Sneek kwam de thuisploeg na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. Serge Fatima opende de score via een kopbal. Nog voor rust trok Samir El Moussaoui de score gelijk: 1-1.

Steemers en Peters

In de tweede helft lukte het Scheveningen de leiding te nemen. Robert Steemers nam de 1-2 voor zijn rekening, waarna Tim Peters de winst een klein kwartier voor tijd definitief veiligstelde.
Scoreverloop ONS Sneek - Scheveningen 1-3 (1-1): 1-0 Fatima, 1-1 El Moussaoui, 1-2 Steemers, 1-3 Peters