Tweede Divisie-koploper Katwijk wint ook vijfde wedstrijd

KATWIJK - Vijf wedstrijden gespeeld en vijf overwinning. Het is de oogst van Katwijk na ruim een maand voetballen. Daarmee zijn de oranjehemden koploper in de Tweede Divisie. Achilles '29 werd zaterdag met 1-4 verslagen door Katwijk.
Katwijk kwam dankzij een eigen doelpunt van Derwin Martina op een 0-1 voorsprong in Groesbeek. De degradant uit de Jupiler League scoorde binnen een minuut de gelijkmaker. Na rust tekenden Raoul Esseboom en Kay Blokland voor de 1-2 en 1-3. Dat bleek de beslissing. Marciano Mengerink zorgde voor de 1-4 eindstand.
Scoreverloop Achilles '29 - Katwijk 1-4 (1-1): 0-1 Derwin Martina (eigen doelpunt), 1-1 Niek Versteegen, 1-2 Raoul Esseboom, 1-3 Kay Blokland, 1-4 Marciano Mengerink.